Στη σημερινή εποχή, η επιλογή μίας ξενοδοχειακής μονάδας γίνεται με βάση τις ευκολίες που παρέχονται. Για αυτόν το λόγο, φροντίσατε το ξενοδοχείο σας να διαθέτει θαυμάσιους κοινόχρηστους χώρους, άνετα δωμάτια, μεγάλη πισίνα και όλα εκείνα τα μέσα που κάνουν απολαυστική τη διαμονή των πελατών σας.

Μήπως όμως δε δώσατε την απαιτούμενη σημασία στη σημερινή τάση της σύγχρονης κοινωνίας για συνεχή, γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο Ιnternet;

Χωρίς τίτλο

Ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός χρήσης smartphones, tablets και laptops είναι αυτός που δίνει το προβάδισμα στις ασύρματες συνδέσεις και τις περισσότερες φορές αποτελεί ένα σοβαρό κριτήριο επιλογής για τη διαμονή.

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε λοιπόν...

Πόσο ευχαριστημένοι έμειναν οι πελάτες που σας επισκέπτηκαν από το ασύρματο (Wi-Fi) δίκτυό σας;

Περίπτωση δυσαρεστημένου πελάτη:

Πλήρης και απόλυτη έλλειψη Wi-Fi

"Ας διευκρινίσουμε πρώτα ότι το ξενοδοχείο έχει ένα πανέμορφο εσωτερικό, η πισίνα είναι όμορφη και τα δωμάτια πολύ άνετα. Στο τέλος όμως, αυτό που μένει είναι το γεγονός ότι δεν έχετε πρόσβαση WiFi στο δωμάτιό σας και συχνά δεν είστε σε θέση να συνδεθείτε ακόμα και στην κεντρική είσοδο του κτιρίου. Εάν έχετε ταξιδέψει και πρέπει οπωσδήποτε να ελέγχετε τα email σας για την οικογένεια ή επιχειρηματικά θέματα, τότε καλή τύχη.

Είναι πλέον συχνό φαινόμενο οι κακές κριτικές όσον αφορά τη φιλοξενία, να σχετίζονται με τις υποδομές Wi-Fi Internet. Η μειωμένη απόδοση (περιορισμένη κάλυψη του Wi-Fi) και η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης από χώρο σε χώρο, καθιστούν αδύνατη τη χρήση email, chat, online gaming, internet calls, οι οποίες είναι υπηρεσίες που αφορούν τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη επισκέπτη.

Η SMARTNET SA, έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, αναλαμβάνει την υλοποίηση ασύρματων δικτύων Wi-Fi ειδικά για ξενοδοχειακές μονάδες, για χώρους εστίασης αλλά και χώρους φιλοξενίας.

images

Στην ερώτηση: «Όταν διαλέγετε ένα ξενοδοχείο, ποιά είναι εκείνη η άνεση/ ευκολία που θεωρείτε προαπαιτούμενη;», το δωρεάν Wi-Fi κατέχει τα πρωτεία.


Στόχος της εταιρείας μας είναι να σας δώσει λύσεις για ασύρματη πρόσβαση στο Internet:

  • σε χώρους όπου δεν υπάρχει πρόσβαση εγκαθιστώντας ένα νέο ασύρματο δίκτυο «εκ του μηδενός».
  • σε χώρους όπου είναι ανεπαρκής η πρόσβαση, εκμεταλλευόμενη το ήδη υπάρχον δίκτυο του ξενοδοχείου.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται:

  • Ικανοποιητική χωρητικότητα γραμμής, ώστε οι χρήστες ανεξαρτήτως αριθμού εισόδου, να μπορούν άμεσα να συνδέονται στο Internet με μεγάλη ταχύτητα.
  • Πλήρης κάλυψη όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου.

Οι λύσεις που σας παρουσιάζουμε μπορούν να αξιοποιήσουν και να επεκτείνουν υφιστάμενες υποδομές, ή να τις σχεδιάσουν από την αρχή με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης.

Ειδικότερα, θα λάβουμε υπόψη την ανάγκη κάλυψης (κοινόχρηστοι χώροι, δωμάτια, εξωτερικοί χώροι), την παροχή με χρέωση ή όχι των υπηρεσιών πρόσβασης, την ασφαλή πρόσβαση στις υπηρεσίες (firewall, antivirus), το διαχωρισμό του ασύρματου δικτύου από το εταιρικό και φυσικά τη βέλτιστη προσέγγιση τους κόστους υλοποίησης.

Έτσι οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης Wi-Fi δικτυακής υποδομής, όπως:

• Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην υπηρεσία.
• Μεγάλες ταχύτητες Internet.
• Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
• Σύνδεση από όλα τα σημεία του ξενοδοχείου.

Τα τμήματα δικτύων και πωλήσεων μας, είναι στη διάθεσή σας για δωρεάν μελέτη τόσο της κάλυψης όσο και της απόσβεσης της επένδυσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για συνάντηση και αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας για να το διαπιστώσετε.