Ως γνωστόν, τα ευπαθή φαρμακευτικά προϊόντα απαιτούν αξιόπιστες περιβαλλοντικές συνθήκες για να διατηρηθούν αναλλοίωτα. Η απαίτηση αυτή μπορεί να καλυφθεί κατά τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου και αυτοματοποιημένου συστήματος παρακολούθησης της κατάστασης των προϊόντων αυτών, ανά πάσα στιγμή και με οποιοδήποτε μέσο (PC, Smartphone, Tablet κλπ).

farmak

 

Η εταιρία μας, Smartnet SA, με την πολυετή εμπειρία της σε ανάλογες εφαρμογές, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα αξιόπιστο σύστημα με συσκευές εξειδικευμένων ευρωπαϊκών εταιριών που αντιπροσωπεύουμε και που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Οι συσκευές παρακολούθησης που διαθέτουμε προσφέρουν αποδοτικές και ευέλικτες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας με τεχνολογίες αιχμής και συστήματα αισθητήρων που εξασφαλίζουν την υψηλή ακρίβεια των μετρήσεων και την αποστολή τους στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

comet phone

 

Οι ειδικοί αισθητήρες θερμοκρασίας για χρήση σε ψυγεία παρακολουθούν τη θερμοκρασία στους χώρους ψύξης και κατάψυξης διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των φαρμάκων σας.

Στόχος της Smartnet SA είναι να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους χώρους που σας ενδιαφέρουν με προϊόντα που:

1. Καταγράφουν και ελέγχουν τα δεδομένα μέσω κεντρικού software διαχείρισης, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των φαρμάκων.

2. Προσφέρουν επίσης εύκολο web browser interface για ρύθμιση των αισθητήρων, για απεικόνιση των μετρήσεων σε πραγματικό χρόνο και εξαγωγή των δεδομένων σε excel.

3. Στέλνουν ειδοποιήσεις με email/ SMS (alarms) σε περιπτώσεις υπέρβασης των ορίων που έχετε θέσει για:

poseidon farmak

4. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του EN ISO/ IEC17025 standard. Περιλαμβάνεται πιστοποιητικό διακρίβωσης (traceable calibration certificate), για να διασφαλίζεται η καταλληλότητα των προτύπων συσκευών που χρησιμοποιούνται για τις διακριβώσεις, η εγκυρότητα των διαδικασιών διακρίβωσης του προϊόντος, ο συσχετισμός ακρίβειας των μετρήσεων με προηγούμενες μετρήσεις κλπ.

5. Έχουν δυνατότητα cloud και mobile app ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα καταγραφικά θερμοκρασίας από οποιοδήποτε μέρος/ δίκτυο, οποιαδήποτε στιγμή

Εφόσον νομίζετε ότι έχετε ανάγκη από ένα αξιόπιστο σύστημα που θα βασίζεται σε:

  • Εξειδικευμένη μελέτη βασισμένη στις απαιτήσεις σας.
  • Περιοδική διακρίβωση των εγκατεστημένων συσκευών για διαπίστωση της σωστής λειτουργίας τους.
  • Ποιοτικές ευρωπαϊκές συσκευές.
  • Άμεση αποκατάσταση παρουσιαζομένων προβλημάτων.
  • Δυνατότητες επέκτασης (κάμερες παρακολούθησης των χώρων σας κλπ.)
  • Λογικό κόστος εγκατάστασης.
  • Τρόπο πληρωμής ανάλογα με την επιθυμία σας (μετρητά, δόσεις, χρησικτησία κλπ).

Πιστεύουμε ότι η κατάλληλη εταιρία να σας το προσφέρει είναι η Smartnet SA.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να το διαπιστώσετε.