Το MOBILE GSM είναι ένα αυτόνομο καταγραφικό θερμοκρασίας με μπαταρία που μετρά και καταγράφει:

- τη θερμοκρασία του εδάφους με αισθητήρα τοποθετημένο μέσα στο έδαφος.

- τη θερμοκρασία περιβάλλοντος με αισθητήρα τοποθετημένο μέσα στην ασπίδα θωράκισης (COMETEO).

kit f8100 feat 03Πλήρης λύση MOBILE GSM και COMETEO

Η ασπίδα θωράκισης COMETEO χρησιμοποιείται για την προστασία των συσκευών μέτρησης της θερμοκρασίας και παρέχει αποτελέσματα μετρήσεων μεγάλης ακρίβειας. Η θωράκιση ελαχιστοποιεί την ακτινοβολία που φτάνει στον αισθητήρα καθώς και την ακτινοβολία που απορροφάται από την ασπίδα και μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα γύρω από τον αισθητήρα. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλήρη προστασία της συσκευής μέτρησης που βρίσκεται κάτω από αυτήν (MOBILE GSM).

solar shield bigCOMETEO

Το COMETEO μαζί με το MOBILE GSM datalogger προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του εδάφους και του αέρα σε ακραίες συνθήκες με απομακρυσμένη ανάγνωση δεδομένων. Πρόκειται για μια εντελώς αυτόνομη λύση που μετρά και αποθηκεύει τιμές στη μνήμη ή στέλνει τα δεδομένα σε μια κεντρική βάση δεδομένων ή στο cloud.

Σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων που έχουμε θέσει, το καταγραφικό θερμοκρασίας GSM στέλνει SMS σχετικά με τις κρίσιμες πληροφορίες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τη δυσλειτουργία συσκευής, την κατάσταση μπαταρίας, τη μνήμη ή κάποια εξωτερική διακοπή ρεύματος.

u0141m bigMOBILE GSM Datalogger

Η λύση μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη γεωργία, την κηπουρική και τη δασοκομία - να παρακολουθεί τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες στο χωράφι, το θερμοκήπιο και άλλα μέρη όπου είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία.

Στο ευρύ φάσμα προϊόντων μας μπορείτε να βρείτε πολλά όργανα μέτρησης ποσοτήτων όπως η σχετική υγρασία, το σημείο δρόσου, το CO2 και η ατμοσφαιρική πίεση. Οι αισθητήρες άλλων κατασκευαστών με το κατάλληλο output, υποστηρίζονται επίσης.

Όλα τα προϊόντα είναι διακριβωμένα και διαθέτουν Traceable calibration certificate (πιστοποιητικό διακρίβωσης) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του EN ISO/IEC 17025 standard.